Zelenina v hamburgeru není pro srandu

Myslíte si, že zelenina v housce s hamburgerem je zbytečná? Jste na omylu. Do housky patří, stejně jako kus masa. Proč? Protože je vybrána tak, aby výborně podtrhla chuť masa a zároveň napomáhala trávení.

  1. Zelené lupení, které muži ze svých burgerů tak rádi vyndávají, je plné železa a enzymů, díky kterým maso trávíte až o 45% rychleji než kdybyste ho jedli samotné.hamburgr
  2. Stejně tak je to s cibulí. Také ta hraje během zpracovávání masa vaším organismem významnou roli, proto je dobré si ji dát, pokud ji totiž z oblohy burgeru vynecháte, bude vám těžko a bude trvat poměrně dlouho, než se vám podaří cítit se lehce. Burgery jsou opravdu těžká záležitost – tedy tam, kde se podávají poctivé. Proto je dobré žaludku napomoci.
  3. Což můžete také pivem. To je výborným nejen aperitivem, ale také digestivem, díky chmelu a jeho výtažkům. A pivo Excelent je třikrát chmelené (a co že to znamená? Třetí dávka přichází až v poslední fázi varu, kdy zanechá nezapomenutelnou vůni a chuť.)  Tedy u nás Vám zaručeně těžko nebude…

Přijďte na pořádné maso a užijte si ho tak, jak se opravdu jíst má. V kombinaci se vším, co do burgeru patří. Jen tak vychutnáte snoubení chutí a zároveň neodpadnete na dva dny. Porce totiž děláme obrovské… Ovšem při jejich sestavování myslíme také na vaši pohodu.